POLITIKA PRIVATNOSTI

U ime ŠLIC internet prodavnice www.slic.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/klijentima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Uz Vašu saglasnost, Vaši registrovani podaci kao što je npr. e-mail adresa mogu poslužiti za povremeno ili redovno informisanje o našim novostima i obaveštenjima. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške poruke u kojima ćemo ih uglavnom obaveštavati o pogodnostima kupovine, akcijama i novostima.

Podaci koji se prikupljaju u gore naznačene svrhe su:

  • Za fizička lica:

Ime, prezime, adresa, adresa isporuke (ukoliko se razlikuje od adrese Kupca), broj mobilnog telefona, e-mail adresa i IP adresa svakog pojedinog pristupa servisu.

  • Za pravna lica:

Pun naziv pravnog lica, PIB, matični broj, adresa sedišta pravnog lica, ime i prezime kontakt osobe ispred pravnog lica, telefon kontakt osobe, email kontakt osobe, adresa isporuke (ukoliko se razlikuje od adrese sedišta) i IP adresa svakog pojedinačnog pristupa servisu.

Prilikom registracije, Vaše korisničko ime (username) je Vaša e-mail adresa koju ste uneli, a lozinku (password) unosite sami i njih ćete koristiti za logovanje na našem sajtu www.slic.rs.

Ukoliko koristite ŠLIC Web prodavnicu kao registrovani korisnik, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem www.slic.rs sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na Vašem nalogu i sa Vašom lozinkom.

Navedene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste činiti dostupnim trećim licima.

Način korišćenja informacija

Interno koristimo podatke o našim korisnicima, da statistički analiziramo korišćenje sajta, poboljšamo sadržaj i našu ponudu, kao i da prilagodimo sadržaj našeg sajta i raspored istog. Takođe, možemo koristiti informacije o Vama koje će Vam u nekim slučajevima koristiti radi ostvarivanja Vaših, ali i zajedničkih interesa, kao što su ciljani baneri i promocije, uz Vaše odobrenje i saglasnost koje se daje prihvatanjem uslova za korišćenje, a u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Vaši podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su nužni za obavljanje posla, pa se ovim putem obavezujemo da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kojem trećem licu. Svi zaposleni su svesni značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni za poštovanje ove Politike zaštite privatnosti.

ŠLIC neće svesno sakupljati internet kontakt podatke od dece i maloletnh lica (u skladu sa zakonskim zahtevima), te ukoliko saznamo da raspolažemo ličnim podacima o nekom detetu ili maloletnom licu, takve podatke ćemo obrisati iz naših sistema. Izuzima se bilo kakva odgovornost za porudžbine primljene od, ili isporučene osobama od 18 godina.

Povezane Internet stranice

Druge internet prezentacije čiji se linkovi nalaze na našem sajtu, ili koje imaju linkove na našem sajtu, mogu da imaju različitu politiku. ŠLIC ne deli nikakve lične podatke sa takvim sajtovima i ne snosi odgovornost za bilo kakve podatke ili sadržaj takvih sajtova. ŠLIC ne garantuje niti podržava bilo kakve informacije ili politike iznesene na bilo kom sajtu koji nije pod kontrolom Šlic No.1.

Pregled i promene Vaših ličnih informacija

Kada se jednom registrujete, moći ćete da pregledate i promenite Vaše lične podatke uključujući i Vašu kontakt e-mail adresu i lozinku. Molimo Vas da u što kraćem roku ažurirate svoje podatke nakon registracije, kako biste osigurali sigurnu i blagovremenu potencijalnu isporuku.

Saglasnost i promene uslova

Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika sa svim navedenim na ovoj strani, kao i stranicama: Uslovi korišćenja i Informacije o dostavi.

Vi se obavezujete da ćete se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovim stranama.

Istorija kupovine

Šlic Web prodavnica je omogućila uvid u istoriju podataka o porudžbinama, što podrazumeva da preko svog korisničkog naloga u svakom trenutku možete ostvariti uvid u svoje, već realizovane porudžbine.

 

Kontaktirajte nas

Za sva pitanja u vezi sa zaštitom Vaših ličnih podataka i načinu postupanja sa njima možete nas kontaktirati putem email-a office@slic.rs.