Blog

Ženska tašna = najbolji prijatelj

Sigurno ste čuli rečenicu da se žena bez tašne oseća kao da je naga. Osećaj zaista jeste takav. Nezaštićena, sa previše slobodnim rukama, bez tereta na ramenu, leđima...

Na teret i nelagodu žena se verovatno kroz evoluciju morala adaptirati, ali nedostatak onog finalnog modnog akcenta koji odevnu kombinaciju čini čitljivom i fluentnom ne moramo da prihvatamo! Naga sa tašnom - prihvatljivo,  obučena bez tašne - nedopustivo!

Šalu na stranu, ШЛИЦ se već dve decenije trudi da svoju viziju  umetnosti prilagodi potrebama žene, da ulepša, oboji svakodnevnicu, a posebne dane učini još jedinstvenijim. Uglavnom je tekstil naše sredstvo izražavanja, imali smo izlete u carstvo đonova, pertli i štiklica, a sada Vam predstavljamo savršenog kompanjona, lepotana koji je samo vaš, prilagođen vašem senzibilitetu, navikama, estetskim potrebama - ШЛИЦ kožni ranac!

Apsolutni unikat! Samo jedan komad! To znači da kada neko vidi logo ШЛИЦ na vašem rancu može samo da vam zavidi na izboru i potraži svoj unikatni komad. 

Potrudili smo se da ova kolekcija bude što raznovrsnija u bojama, teksturama, a da istovremeno zadrži funkcionalnost i primarne karakteristike aksesoara. Svaki komad je malo remek delo, autentični komad za sebe, ali kada ga stavite na sebe on postaje jedinstvena kompoziciona celina sa vašom odećom, sa vama, ne odskače, ne remeti, potpuno se uklapa u vaš život.

Ranac je velik... skoro pola metra, lap top čak i 17" verovatno staje (nismo proveravali!) Na većini modela postoji opcija premeštanja kaiševa ili prilagođavanja za različito nošenje, tako da, kao i kod odeće, trudili smo se da vaš dan u našoj odeći i uz naš aksesoar - bude zabavan, kreativan, uspešan, uvek drugačiji! 

Život je previše lep, a isuviše kratak da bismo nosili dosadne stvari. Naš dizajn je zanimljiv, ergonomski doveden do savršenstva, a pritom - skoro pa večan (potvrdiće sve naše Šlicare koje su uz nas duže od decenije.)

Može biti samo jedan...