Blog

Fenomen MALI PRINC

Volite li Malog Princa?

Da li postoji osoba koja nije čula za Malog Princa? Da li postoji neko ko ne razume simboliku i značaj ovog dečaka zlatne kose? Mali Princ je ono što svako društvo treba da gaji, neguje, veliča. Njegova pojava je malena, on je nežan i krhak, bio u košulji sa leptir mašnom ili u prinčevskoj odori sa mačem, no u unutrašnjosti svog bića Mali Princ jači od većine velikih i odraslih ljudi. Dobar, nežan, iskren, znatiželjan i otvoren kao svako dete. Mali Princ je bio zgrožen onim što je video na Zemlji – sebičnim ljudima, zaokupljenim sobom ili svojim poslom, koji nisu primećivali svet oko sebe niti važne stvari u životu i to ih je dovelo do potpune otuđenosti i velike usamljenosti. Mali svemirski dečak nije razumeo smisao njihovog postojanja…

Mali Princ je shvatio vrednost ruže, svog jedinog prijatelja i značaj uzajamnog davanja u prijateljstvu i ljubavi.

  • Prijatelji su retki.
  • Ljubav se teško nalazi.
  • Prijatelji se čuvaju.
  • Ljubav se neguje.

Mi u Šlicu u potpunosti gajimo principe Malog Princa. Živimo u skladu sa onim što je Antoan de Sent Egziperi kroz svoju savremenu bajku opisao kao vrhunske vrednosti svakog bića. 

Mali Princ u životu, Mali Princ u poslovanju. I ceo tim je takav. Naš tim je deo naše porodice, naše bogatstvo. Naši klijenti su naši prijatelji, naše bogatstvo. Porodica i prijatelji se neguju, poštuju, uvažavaju.

Zato i ne čudi što je Šlic za vas, naše cenjene klijente, pripremio na kraju ove, reći ćemo – neočekivane 2020.godine – dve košulje sa motivima Malog Princa!

Uživajte u ovoj limitiranoj – Mali Princ kolekciji!