Haljina Summer Dreaming

10.500 RSD

Fantastična haljina koja prosto isijava slobodnim duhom, nesputanošću, elegancijom, posebnošću!

Haljina je od pamuka bez elastina, sa „špic“ rukavima paspuliranim narandžastim paspulima, narandžastim polukružnim džepovima paspuliranim pink paspulima. Sve ostalo je crne boje… Da li je? Haljina je pri rubu skupljena minimalno lastišem, a imamo 4 trake narandžaste koje na razne načine mogu transformisati ovu haljinu uz pomoć crnih drikera! Drugačija, zanimljiva, radosna… To je ova haljina! Must have! Prizivamo leto!!!

Model na slici je visok 176cm, nosi veličinu M. Puna dužina suknje od struka na veličini M je oko 70cm.

Pantalone Black Zipp Magic NEW

9.600 RSD

Najprodavaniji model pantalona ikada. Pantalone iz 12 delova. Crne pantalone u kombinaciji nekoliko crnih materijala, sa skrivenim rajsferšlusima sa unutrašnje strane nogavica, tako da se mogu nositi i na štikle i kao „cigaret“ pantalone! Asimetrija u svojoj najlepšoj modnoj formi! Fotografije ne mogu verno preneti kako dobro izgleda ovaj model i koliko smo se trudili da svaki štep na njima izgleda perfektno! Pojas je rastegljiv sa lastišem u sebi.

Model na slici je visok 176cm, nosi veličinu L.

Haljina Terra Summer Dreaming

10.500 RSD

Leto, leto, leto… je tu! Ali, mi smo uvek praktični! Naše haljine možete nositi cele godine! A, ova haljina terakota boje je pravi ekskluzivitet  u ШЛИЦ maniru! Predivna, drugačija, multi-praktična, drugačija, dva metra u obimu donjeg dela skupljeno je uz pomoć lastiša, a imate i adekvatne štraftaste kaišiće sa drikerima uz pomoć kojih možete da podignete samo prednji deo, ili i prednji i zadnji i tako napravite potpuno novi model!

Model na slici je visok 168cm, nosi veličinu S. Dužina donjeg dela, ispod pojasa, za veličinu S je 67cm.

Haljina Perfect Zebra

10.500 RSD

Savršena haljina sa savršenim printom koji toliko volite! Elegantna, sa gornjim delom na preklop koji vizuelno ultra smanjuje struk, suknja od zebra printa koja odstoji u vazduhu i tera Vas da ovu haljinu posmatrate kao skulpturu! Naravno – kružni džepovi su neizostavni! Naš favorit za sve svečane prilike ovog leta!

Model na slici je visok 168cm, nosi veličinu S.

Haljina STRIPOTEKA

9.000 RSD

Sreća, sreća, radost!

Drugačija od svih! ШЛИЦ haljina je za nju – drugačiju, vedru, optimističnu, hrabru, duhovitu, inteligentnu, šarmantnu Šlicaru … Dugo ste tražili strip haljine i – evo je! Oker, senf-sunce žuti gornji deo sa crnom diskretnom kragnom, „špic“ rukavićima paspuliranim crnom bojom, crnim pojasom, džepovima u šavu, postavljena! Savršena haljina!

Dužina suknje od struka u veličini M je 48cm.

Model na slici je visok 176cm, nosi veličinu M.

Firework suknja

6.720 RSD

Apsolutni ШЛИЦ MUST HAVE! Materijal koji je štampan namenski za ovu suknju kako bi prizor zalaska sunca sa palmama i vatrometom bio savršen! Violet paspul u šavu, teksas platno u donjem pojasu koje daje težinu, moć ovoj suknji i vodi Vas u pravi romantični vremeplov! Ovo je naš favorit! Za celu godinu! Vrlo limitirana! Ovo morate imati!

Model na slici je visok 168cm, nosi veličinu S.

Suknja STRIPOTEKA

6.000 RSD

Sreća, sreća, radost!

Drugačija od svih! ШЛИЦ suknja „Stripoteka“ – vesela, šarena, drugačija! Suknja je postavljena i ima skrivene džepove u šavovima. Crni pojas stoji malo niže od struka i malo smiruje ovu razigranu Stripoteka suknju! Možete je kombinovati uz crnu Basic majicu ili B&W stripes ШЛИЦ bluzu! Obuća? Ova suknja ide uz SVE! Must have!!!

Dužina suknje u veličini M je oko 40cm.

Model na slici je visok 176cm, nosi veličinu M.

Suknja NOTE

6.000 RSD

Koliko god mi voleli boje, ipak je ljubav neprežaljena – crno/bela kombinacija! A, ovo je još jedna WOW B&W kombinacija! Crna pamučna suknja, sa skrivenim džepovima u šavu, širokim pojasom koji stoji na kukovima – fantastičan model sa postavom!

Dužina suknje ispod pojasa u veličini M je 40cm.

Model na slici je visok 176cm, nosi veličinu M.

BLACK NET majica

4.500 RSD

Vrlo atraktivan, efektan model večito potrebne i tražene crne majice sa kratkim rukavima!

Cela prednja strana majice je urađena duplo – viskoza u kombinaciji sa srednje krupnom mrežicom. Model kod kojeg prednji deo opušteno „pada“.

Fantastično uklopljiva i efektna majica.

Favorit!

BLACK BASIC majica

4.800 RSD

Šlic BASIC majice!

Fantastičan model! Na prvi pogled jednostavan, a tako efektan! Ovaj model ističe struk, apsolutno se prilagođava Vašoj građi, ističe, sakriva, radi sve baš kako treba, a preudobaaaan! Asimetrična, udobna, atraktivna, ide uz sve, a „pokriva“ sve prilike!

Kosi kroj majica koje fantastično stoje, u dve međuveličine.

Crna boja ide uz apsolutno sve! Interesantna manžetna na jednom rukavu – crno/bele tanke pruge!

Još jedan MUST HAVE!

Little Black Dress

9.000 RSD

Haljina za sva vremena, za sve prilike.

Jednostavno, ovo je model koji se može infiltrirati bilo gde i biti pun pogodak!

Šlic mala crna haljina!

Super cena za super komad!

Jakna BLACK BLACK

12.000 RSD

Ooooo… da.
To je taj savršeni model za ono SADA koje može biti i SUTRA i UVEK.
Savršena eklektika distopije, futurizma, „casual-sporty“ stila, modernog i retro…
Možete je nositi kad god želite u kojoj god želite varijanti uz svu obuću i izgledati WOW!
Just a perfect jacket…
Može biti i haljina! 🙂