Blog

Najvažnija sporedna stvar na svetu (za žene) – merenje obima!

Želite nešto da kupite u online ŠLIC prodavnici, ali niste sigurne da li će vam taj odevni predmet odgovarati? Ne brinite. Tu smo da vam rešimo svaku nedoumicu i pomognemo na putu do savršene kupovine.

ŠLIC već preko decenije osmišljava, kreira i stvara čarobne garderobne komade koji pristaju ženama različitih gabarita. I što je najlepše od svega, svakoj stoje savršeno.

Otkrićemo vam tajnu. Radimo krojeve koji u potpunosti podržavaju žensku anatomiju i prate proporcije i građu ženskog tela. Veoma je značajna činjenica i to što žene stvaraju za žene. Ko nas bolje poznaje od nas samih, zar ne? Takođe, materijali od kojih su napravljeni skoro svi ŠLIC odevni predmetni sadrže bar 3% elastana (kada to nije slučaj, što je veoma retko, uvek stoji napomena).

Koje mere treba da uzmete u obzir prilikom izbora i kupovine?

  • Obim grudi – Uzima se najveća mera odnosno meri se obim preko sredine grudi, bez ostavljanja prostora, „lufta“ ili „dva prsta“.
  • Obim struka – Mekani deo ispod rebara, a iznad kukova. Takođe se meri bez ostavljanja „lufta“.
  • Obim kukova – Uzima se mera ispod struka, a iznad bokova. To je onaj deo gde nekome vire neke koščice, a kod nekih su dobro sakrivene 🙂
  • Obim bokova – Meri se najširi deo zadnjice. Veoma je važno da se prilikom merenja ne stiska zadnjica, ali i da se ne popušta metar radi ostavljanja prostora.

 

Related Posts